Site icon Nasıl Denir

CS:GO Başlatma Seçenekleri – FPS Arttırma Kodları

CS:GO başlatma seçenekleri

CS:GO başlatma seçenekleri fps artırma kodları

Düşük sisteme sahip oyuncular ya da daha fazla performans isteyen oyuncular CS:GO başlatma seçenekleri ile oyunun performans ayarlarını yapabilir.

CS:GO Başlatma seçenekleri ve kodları ile Steam üzerinden oyun henüz başlamadan ayarlayacağınız bu ayarlar sayesinde performans ayarlamaları yapabilirsiniz.

Her kodun kendi içinde farklı kullanımları bulunmakta. Doğru kullanım sonrasında sadece oyunun açılışını hızlandırmak ile kalmaz FPS konusunda da ciddi artışlar gözlemleyebilirsiniz.

CS:GO Başlatma Seçenekleri

-console

Console komutu oyun açıldıktan sonra Console panelinin açılmasını sağlar. Performans ve açılış konusunda pek bir değişiklik sunmayan bu özellik genellikle Exec komutları ile kendi ayarlarını yükleyen kullanıcılar için uygundur. Açılış sonrasında “ işareti ile Console panelini açmaktan daha pratiktir.

-novid

Bu başlangıç geçeneğinin anlamı “No Video” demektir. Oyun her açılışta Valve tarafından gösterilen ve zaman kaybedilmesine neden olan İntro kısmını atlamaya yaran başlangıç seçeneğidir.

-tickrate 128

Bu başlatma seçeneği oyun içinde kuracağınız çevrimdışı bot pratik odalarının 128 Tick de çalışmasını sağlayacaktır. Bu seçenek sayesinde çevrimdışı oyun modunda E-Spor sunucularında olan performansı alabilir ve pratik yaparken daha etkili bir performans yakalayabilirsiniz.

-freq 120

Bu komutun ana amacı ekran yenileme hızınız ile oyun yenileme hızını bir tutmaktır. 120 yazan kısmı kendi ekranınıza göre değiştirmeniz gerekmekte. Bu komut sonrasında oyun içerisinde yaşanacak olan kare atlamaları en aza indirilecektir.

-high

Bu başlatma seçeneğinin ana amacı oyunun performans açısından önceliğini ayarlamaktır. Her programda bu durum vardır öncelikli olarak çalışan programlar işlemci ve diğer kaynaklardan daha fazla yararlanır bu da performans artışı ile sonuçlanabilir. Düşük sistemli bilgisayarlar için önerilir.

-lv

Bu başlatma seçeneği sayesinde oyun içinde ölen karakterlerden kan sıçraması yaşanmaz. Komut sonrasında oyun içinde alacağınız FPS değerlerinde yükselmeler görülebilir.

+cl_forcepreload 1

SSD kullansanız da kullanmasanız da oyunlara hızlı bir şekilde girebilmek için bu komutu kullanabilirsiniz. Oyun henüz başlamadan arka planda haritaların yüklenmesini sağlayan bu başlatma seçeneği, oyuna daha önde başlamanızı sağlayacaktır.

-nod3d9ex1

CS:GO’da Alt+Tab komutlarını kullanarak işlem yapmak ciddi derecede zaman kaybettirmekte. Yeni eklenen bu başlatma seçeneği sayesinde yaşanan bu çile artık son bulacak. Kullandığınız sisteme göre farklılık gösterebilecek olan bu başlatma seçeneği genel olarak performans artışı amacı ile kullanılmakta.

-nojoy

Bu başlatma seçeneği oyun içinde olan ancak gereksiz konumunda duran Joystick seçeneğini iptal eder. Ufak da olsa performans artışı sağlayabilir.

CS:GO Başlatma Seçenekleri ile FPS Arttırmak

CS:GO başlatma seçenekleri ile FPS arttırmak oldukça mümkündür. Doğru başlangıç seçeneklerini sırası ile başlatma ayarları kısmına girdikten sonra FPS artışını gözlemleyebilirsiniz.

CS:GO Başlatma Seçenekleri Nereye Girilir?

CS:GO başlatma seçenekleri ve kodları listemiz içerisinde yer alan ve performans artışı sağlayabilecek kodların girilmesi gereken özel bir alan bulunmakta.

Steam üzerinden yüklenen oyunlarda geçerli olan bu özellik sadece CS:GO için değil tüm oyunlar için kullanılabilir durumdadır. Peki, başlatma seçenekleri nasıl düzenlenir?

Exit mobile version