2020’de Çıkacakken 2021 Yılına Ertelenen Marvel Yapımları

 2020’de Çıkacakken 2021 Yılına Ertelenen Marvel Yapımları
Okunuyor 2020’de Çıkacakken 2021 Yılına Ertelenen Marvel Yapımları

Geçmişte bıraktığımız 2020 yılı sinema sektörüne , 2021 yılına ertelenen Marvel yapımları damgasını vurdu. Bazı projeler askıya alındı, bazıları ise rafa kaldırıldı. Bir çok yapım dizi ve film de projelerini 2021 yılına ertelemek durumunda kaldı. Merakla beklenen Marvel yapımlarından da yine birçok film ve dizi çıkış tarihini ertelemeyi tercih etti. Hatırı sayılır bir hayran sayısına sahip olan Marvel geçtiğimiz yıl sevenlerini biraz üzse de, 2021 yılına Film ve mini dizi olarak yayınlayacağı yapımlarla tekrar gönülleri kazanmayı hedefliyor.

2021 Yılına Ertelenen Marvel Yapımları

Sinema severlerin uzun süredir beklediği 2020 yılında çıkması beklenirken, 2021 yılına ertelenen Marvel yapımlarını sizler için hazırladık.

1- WandaVision (Aralık 2020 / 15 Ocak 2021)

Wandavision - 2021 yılına ertelenen marvel yapımları

Başrollerini Elizabeth Olsen, Paul Bettany ve Kathryn Hahn’ in paylaştığı WandaVision, vizyon tarihini Aralık 2020’den 15 Ocak 2021’ e erteledi. 1950’lerde geçecek olan Wandavision, mini internet dizisi olarak hazırlandı. Marvel Sinematik Evreni ile birlikte olup, Avengers: Endgame ve Doktor Stange filmlerinin ikinci kısımlarına paralel olacaktır. Fragmanda izlediğimiz görüntüler de, evlerini korumak için savaşan iki yenilmezin hikayesine daha derinlemesine şahit olacağımız anlaşılıyor. Ayrıca Captain Marvel filminde tanıdığımız Monica Rambeau’ de Wanda Wision dizisinde yer alacak.

2- The Falcon And The Winter Soldier (Ağustos 2020 / Mart 2021)

The Falcon and The Winter Soldier

Malcolm Spellman tarafından oluşturulan yapım, 19 Mart 2021’ de yayınlanması beklenen mini bir Amerikan dizisidir. Başrollerini; Anthony Mackie, Sebastian Stan, Daniel Brühl ve Emily VanCamp’in paylaştığı dizi, Marvel Sinematik Evreni ile yine bağlantılı olacaktır. Anthonu Mackie’nin canlandırdığı Falcon, Marvel ‘’ Avengers: End Game’’ filminin son sahnesinde Kaptan Amerika’dan onursan ünvanı devraldı. Koronavirüs salgını sebebiyle bir çok kez ertelenen film, 19 Mart 2021’ de yayınlanmak için gün sayıyor. Filmin tanıtımında izlediğimiz kadarı ile Sam Wilson/Falcon ve Bucky Barnes/ Winter Soldier bir araya gelerek yeteneklerini ve sabırlarını test ederler. Falcon sahip olduğu Captain America kalkanıyla yeni denemeler gerçekleştirir.

4- Morbius (31 Temmuz 2020 / 19 Mart 2021)

Morbius

Bir başka 2021 yılına ertelenen Marvel yapımlarından birisi de Morbius. Başrollerinde; Jared Leto, Jared Harris, Adria Arjona, Matt Smith ve Tyrese Gibson’in olduğu Marvel yapımı film aynı zamanda bir Marvel çizgi romanıdır. Süper kahraman ve korku temalarının öne çıktığı film, Sony Spider-Verse serisinin ikinci ürünüdür. Film Daniel Espinosa tarafından yönetilmektedir ve senaryosu Mat Sazama, Burk Sharpless, Art Marcum ve Matt Holloway tarafından yazılmıştır. Ayrıca ana seriye bir türlü dahil olmamış X-Men, Venom ve Deadpool gibi karakterlerin de filme bu dönem de dahil olacağı söyleniyor.

5- Eternals ( 6 Kasım 2020 / 5 Kasım 2021)

Eternals - 2021 yılına ertelenen marvel yapımları

2020 yılında ertelenen Marvel yapımları arasında olan, Marvel Cosmics’in yayınladığı ABD yapımı Eternals’ın, 12 Şubat 2021 yılında gösterime girmesi planlanıyor. Eternals isimli çizgi romandan uyarlanan yapım, 25. Marvel Sinematik Evreni süper kahraman filmidir. Chloe Zhao’un yönetmenliğini yaptığı film de başrolleri, Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanijani , Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Don Lee ve Lia McHugh paylaşıyor. Asıl çizgi romanında Celestial isimli yaratıkların gezegenler üzerinde yaptıkları deneyleri gördüğümüz filmde, Deviantlar Ve Enetnallerin zıttı olan canavar benzeri varlıkları göreceğiz.  Filmler tıpkı çizgi romanda olduğu gibi, fantastik ve çok güçlü eski bir insan ırkını konu alacak film Marvel hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

6- Venom ( 2 Ekim 2020 / 25 Haziran 2021)

venom

Bir diğer 2021 yılına ertelenen Marvel yapımı Venom’da sıra. Marvel ve Tencent Pictures ortak yapımı olan Venom: Let There Be Carnage, Venom’un (2018) devamı olarak vizyona girmeyi planlıyor. Andy Serkis’in yönettiği film de başrolleri; Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams, Reid Scott, Naomie Harris paylaşıyor. Film de bir organizma taşıyıcısı olan hırslı gazeteci Eddie Brock’un maceraları konu ediliyor. İlk filmde gördükleri başarının ardından hız kesmeden yeni film çekimlerine başlayan ekip, Koronavirüs’ten ötürü vizyon tarihini ileri atan filmlerden yalnızca birisi. Ayrıca henüz tam kesinleşmemiş olsa da yeni gelecek olan film de, James Bond filmlerinden aşina olduğumuz Naomie Harris’i görebiliriz.

7- Black Widow ( 1 Mayıs 2020 / 7 Mayıs 2021)

black widow 2021 marvel yapımları

ABD yapımı olan Black Widow, 24. Marvel Sinematik Evreni süper kahraman filmidir. Yönetmenliğini Cate Shortland’ın yaptığı film de başrollerde; Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, O.T. Fagbenle, Ray Winstone ve Rachel Weisz yer alıyor. Çekimleri Macaristan, Norweç ve İngiltere gibi ülkelerde yapılan Marvel yapımı film, 7 Mayıs 2021’de gösterime girmeyi hedefliyor. Hikayede Shild Ajanı Natasha Romanov’un orijinal hikayesine odaklanılıyor. Son filmde sonsuzluk taşlarını ararken ölen Natasha’nın yeniden dirilmesi mümkün olmadığı için onu soğuk kanlı bir katile nelerin dönüştürdüğünü anlatan bir hikayeye tanık olacağız.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın