2021 Yılında Çıkacak PlayStation 4 Oyunları

 2021 Yılında Çıkacak PlayStation 4 Oyunları
Okunuyor 2021 Yılında Çıkacak PlayStation 4 Oyunları

PS4 sistem yazılım güncellemeleri ile her yıl biraz daha kendini geliştirmeye devam etmektedir. Bu güncellemelerle birlikte PS4 oyunları daha da profesyonel şekilde tasarlanarak piyasaya çıkış yapıyor. PS4 oyunları şu an oyun pazarının büyük bir kısmını oluşturuyor. 2021 yılında çıkacak Playstation 4 oyunları listesini sizler için hazırladık.

2021 PS4 Oyunları

2021 yılında eşsiz tasarımları ve hikayeleri olan yepyeni oyunlar ile geçmiş yıllardan bu yana PS4 üzerinde seri olarak yayınlanan oyunların devamı gelecek gibi duruyor.  2021 PS4 oyunları listesinde oyun severlerin çok iyi bildiği Far Cry, Resident Evil, Little Nightmares, Prince Of Persia: The Sands Of Time Remake gibi birçok oyun bulunuyor.

Birçok oyun şirketi 2021 PS4 oyunları için müjdeyi şimdiden verdiler. İşte bu oyunlardan bazıları;

Far Cry 6

Far Cry 6 - 2021 Yılında çıkacak playstation 4 oyunları

Far Cry serisinin 6.cı oyunu olan Far Cry 6, 2021 yılında sadece PS4 konsolları için değil PS5, Xbox One, Xbox X, Xbox S serisi gibi birçok oyun platformları içinde piyasaya sürülmesi planlanıyor. 2021 yılında piyasaya çıkacak Playstation 4 oyunları içinde özellikle Far Cry tutkunları tarafından en çok beklenilen oyun olduğunu söyleyebiliriz. Serinin bu oyununda hikaye Küba’ da Karayip Adası olan Yara adlı adada geçmektedir.

Oyunun kısaca işleyişini anlatacak olursak; Adanın otoriter başkanı olan Anthon’ a karşı halkla birlikte direnmeye çalışan Dani Rojas aynı zamanda Yara adasını içinde bulunduğu cehennemden kurtarmaya çalışacaktır. Oyunda canlandıracağımız karakter de Dani Rojas olacaktır.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy - 2021 PS4 Oyunları

Oyun sektöründe Harry Potter sevenlerini 2021 yeni sezonda sevindirecek bir haber duyuruldu.  Büyük oyun şirketi Avalanche Software, PS4 oyunları arasında güzel  bir sürpriz ile çıkacaklarının haberini verdi. Harry Potter hikayesinin geçtiği Hogwarts’ ta büyü ve macera dolu bir oyun tasarladıklarını ve 2021 yılında piyasaya çıkacağını söyledi.

Oyun aksiyon ve rol yapma kategorisinde yer alıyor. Tasarlanan grafikler ve oyun hikayesinin işlenişi filmle neredeyse aynı olmuş diyebiliriz. Harry Potter filmini izlemiş ve kitaplarını okumuş iseniz bu oyunda tanıdık çok şey göreceksiniz. 2021 PS4 oyunları arasında en çok beklenenler arasında olduğunu da belirtelim.

The Pedestrian

The Pedestrian - 2021 yılında çıkacak playstation oyunları

İlk olarak 2020 yılı Ocak ayında Skookum Arts LLC firması tarafından PC için geliştirilen The Pedestrian oyunu birçok kişi tarafından oldukça beğenildi. Bu nedenle firma The Pedestrian sevenleri için yeniden tasarlanmış haliyle 2021 PS4 oyunları arasında sunmaya karar verdi.  Firma oyunu 2021 yılında yetiştirmek için çalıştıklarını duyurdu.

Oyun konusu; bulmaca macera temalı olup, oynayan kişi yaya olarak değişik alanlara girip gizli çıkış yollarını bulmaya ve kurtulmaya çalışıyor.

Little Nightmares 2

Little Nightmares 2

Little nightmares oyununun ikincisi olan Little Nightmares 2, 2021 PS4 oyunları arasında en çok beklenenler arasında olduğunu söylemeliyiz. Oyun içeriğin işlenişi olarak ilk oyunla aynı görünüyor. Bunun da Little Nightmares sevenleri için güzel bir haber olduğunu söyleyebiliriz. Oyunun en geç şubat ayında çıkması planlanıyor.

Oyun konusu korku bulmaca kategorisinde yer alıyor. Yine üzerinde sarı kapüşonlu yağmurluğu olan minik kahramanımız ilk oyundaki gibi karanlık ve heyecan dolu maceraya atılıyor.

Five Nights at Freddy’s: Core Collection

Five Nights at Freddy’s: Core Collection

Five Nights at Freddy’s serisi korku macerasını 12 ocak 2021 yılında çıkaracağı yeni oyunuyla devam ettireceğinin duyurusunu yaptı. Korku severlerin heyecanla beklediği Five Nights at Freddy’s: Core Collection oyunu serinin diğer oyunlarından konu olarak çok farklı durmuyor, aynı duygu ve heyecanı yine oyunculara yansıtacağa benziyor.

Oyun korku kategorisinde yer alıyor. Oyuncular, katil oyuncaklara yakalanmadan hayatta kalmaya çalışan personeli canlandıracak.

Prince Of Persia: The Sands Of Time Remake

Prince Of Persia: The Sands Of Time Remake

 İlk olarak 2003 yılında PC için Ubisoft tarafından geliştirilen Prince Of Persia: The Sands Of Time Remake’ın 2021 ps4 oyun olarak karşımıza çıkacağının haberi verildi. Mart ayına yetişmesi beklenen oyun hikayesi ile tutkunlarına şimdiden merak uyandırdı.

Konu olarak macera aksiyon olan Prince Of Persia: The Sands Of Time Remake bir prensin atıldığı heyecan dolu hikayeyi işliyor. Ubisoft’ un PS4 için tasarladıkları bu yeni oyunda, serinin diğer oyunlarında işlenen ana tema ve konusundan çok fazla uzaklaşmadıklarını belirtelim.

Resident Evil 8: Village

Resident Evil 8: Village - 2021 yılında çıkacak Playstation 4 oyunları

2021 PS4 oyunları arasında herkesin gözü ve kulağının üstünde olan Resident Evil 8: Village çıkışı için yayıncılar tam bir ay vermediler. Capcom yayıncıları PS4 uyumlu olup olmayacağı konusunda ilk başta olumsuz konuşsalar da hala bu konuda netleşen bir şey yok.

 Bilindiği gibi Resident Evil serisi hayatta kalma ve korku oyunları arasında en çok beğenilenler arasında yer almaktadır. Serinin her çıkan yeni oyunu bir öncekinden genellikle daha iyi dizayn edilip, grafikler çok daha iyileştirilmiş haliyle oyuncularla buluşuyordu. Serinin bu oyunundan da birçok kişi oldukça umutlu.

Resident Evil 8 Village konu olarak yayınlanan hikayesine göre bir önceki Resident Evil 7 Bio Hazard ile bağlantılı olacağa benziyor. Başrolde yine Ethan var. Önceki oyunda Ethan sevgilisi Mia’yı kurtarmak için ölüm ve korku dolu bir maceraya atılmıştı. O cehennem dolu yerden kurtulan Ethan ve Mia, hayatına mutlu mesut devam ederken hayatlarına bir anda Chris Redfield girmesiyle herşey alt üst olacak. Ethan kendini yine yeni bir korkunun tam ortasında bulacak.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Vampire: The Masquerade- Bloodlines oyununun devamı olacak serinin 2.ci oyunu yine aynı aksiyon ve macerayı yansıtacak gibi duruyor. Oyunun göze çarpan vampir gibi değişik karakterleri ve göz alıcı grafikleri en beğenilen yönlerinden bir tanesi. Oyun konusu olarak ilkinden çok kopmadan işlenen Vampire: The Masquerade- Bloodlines 2 burada da vampir, klanlar ve kan dolu bir hikaye ile oyuncularını bekliyor olacak.

Oyun çıkış yılı olarak 2021 dense de oyunu tasarlayan ve geliştiren şirket yönetiminde ciddi değişiklikler olduğundan oyun çıkış tarihi geciktirildi.

Önerilen Yazı: 2020 Yılında Çıkmış En İyi Oyunlar

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın