2021 Yılında Vizyona Girecek 10 Muhteşem Film

 2021 Yılında Vizyona Girecek 10 Muhteşem Film
Okunuyor 2021 Yılında Vizyona Girecek 10 Muhteşem Film

2020 yılının film sektörü için biraz yavaş geçtiğini söyleyebiliriz. Çekimi geçtiğimiz yıl içinde yapılması hedeflenen birçok film pandemi sebebiyle ne yazık ki ileri tarihlere ertelenmişti. Sinema sektöründe sekteye uğrayan bu hizmetler nedeniyle 2020 film severler için oldukça üzücü bir yıl oldu. Fakat, yönetmenler ve yapımcılar planlanan filmler için daha fazla gecikme olmaması için kolları sıvadı. İşte 2021’de çıkacak filmler arsından seçtiğimiz 10 muhteşem film!

2021’de Çıkacak Filmler          

Birçok yapım şirketi 2021 yılında gösterime sokmayı planladıkları filmlerin fragmanlarını ve tanıtım afişlerini yayınladı. Bu yıl içerisinde gösterime girecek olan filmlerin sayısı 50’den fazla duruyor. Her bir filmin etkileyici konusu olsa da aralarından beklenen ve merak edilen yapımlar var. Film sektörü 2021 yılında uzun süren durgun döneminin ardından bu sene çıkacak filmlerle ortalığı kasıp kavuracağa benziyor.

Güzel bir yapıma ve filme hasret kalan birçok kişiye 2021’in ilaç gibi geleceğini umuyoruz. Uzun süredir heyecanla beklenen filmler ile yepyeni seri filmler çok yakında sevenleri ile buluşacak. Bu güzel haberlerin ardından bizlerde 2021’ de çıkacak filmler listesinde yer alan yapımlardan en beğenilenleri bir araya getirerek mini bir liste hazırladık. İşte O liste!

Korku filmleri her zaman izleyenlerin adrenalin seviyesini yükselten muhteşem gösteriler olmuştur. Korku severler için 2021 yılı çok etkileyici yapımlarla dolu olacak. Korku filmlerinin serisinin devam filmleri de bu sene çıkış yapması bekleniyor. Gösterime girmesi beklenen 2021 korku filmleri;

Korku Seansı: Beni Buna Şeytan Zorladı

Korku kapanı - 2021 korku filmleri

Korku seansı serisini bilmeyen yoktur. Ünlü korku filmi yönetmeni James Wan’ın mükemmel yapıtlarından bir tanesidir diyebiliriz. Ünlü yönetmenin Vera Farmiga ve Patrick Wilson gibi önemli oyuncular ile bu filmde yer alması Korku Seansı serisinin mükemmel olmasını sağladı. İlk iki filmi 2013 ve 2016 yıllarında çıkan filmin üçüncüsü olan Korku Seansı: Beni Buna Şeytan Zorladı (The Conjuring: The Devil Made Me Do It) 2021 yılında çıkması bekleniyor.

Korku Seansı serisinin birinci ve ikinci filminde şeytan çıkaran ve kötü güçle savaşan karı koca Loreen çifti, 2021 yılında gösterime girecek üçüncü filminde de yine benzer hikayelerle karşılaşacağa benziyor.  2021 korku filmleri arasında sabırsızlıkla beklenen harika bir yapım olduğunu söyleyelim.

Venom: Let There Be Carnage

Venom: Let There Be Carnage

İlk filmi 2018 yılında çıkış yapan Venom serisi en sevilen korku aksiyon filmlerinden bir tanesi oldu. Venom filminin en çekici özelliklerinden biri korku, aksiyon, süper kahraman gibi ögeleri bir arada işliyor olması diyebiliriz. Venom: Let There Be Carnage, serinin ilk filminin devamı gibi olması bekleniyor. İlk filminde Venom karakteri ile tanışan seyirci ikinci filmini sabırsızlıkla bekliyor. Venom’un 2. filmi 2020 yılında çıkması beklenirken 2021 yılına ertelenen Marvel yapımları arasında da bulunuyor.

Spiral: Testere Devam Ediyor

Spiral: Testere Devam Ediyor

Efsane Testere serisinin 2021’de çıkacak filmler arasında yerini alması ve yeni filminin sevenlerinin karşısına aynı heyecanla çıkması bekleniyor. Filmin yayınlanan fragmanında klasik Testere filminin konusunun baz alınacağı düşünülüyor. Filmin 2020 yılında çıkması beklenirken 2021 yılına sarkması sevenlerini büyük hayal kırıklığına uğratmıştı. Bu yıl Spiral: Testere Devam Ediyor filminin sevenlerinin karşısına çıkacağını düşünüyoruz.

Sessiz Bir Yer 2

Sessiz Bir Yer filminin ilkinde seyircilerin nefesini kesmişti. Başrolünde ünlü aktris Emily Blunt, Peaky Blinders filminden tanıdığımız başarılı artist Cillian Murphy ve John Krasinski’nin Sessiz Bir Yer 2’de bir araya geldiği görülüyor. Filmin konusunun ilk filmiyle aynı konu temel alınarak işlendiği de yine yayınlanan fragmandan anlaşılıyor. İlk filminde izleyenlerin korku ve heyecan seviyesini bir hayli yükselten Sessiz Bir Yer filmi devamı olan 2.ci filmiyle de yine aynı performansı göstereceğe benziyor.

Korku Kapanı: Başlangıç

korku kapanı sessiz bir yer

Korku kapanı serisi uzun zamandır ekranlarda yoktu. En son 2014 yılında yayınlanan Korku Kapanı serisinin 4.cü filminin devamı 2021’de çıkacak filmler arasında geleceği düşünülüyor. Bol ürkütücü ve kanlı sahnelerin bu filmde de yer alacağından şüphe yok. Konu olarak genellikle aynı olan film serisi bu son çıkacak filminde de rutini bozmayacak gibi duruyor.

Aksiyon, fantastik ve bilim kurgu ögelerini barındıran, izleyenlerin adeta beynini yakan efsane olan filmlerin izleyicileri ile 2021 yılında buluşması bekleniyor. İşte o filmlerden bazıları;

Ghostbusters : After Life

2021'de çıkacak filmler

1984’lü yıllarda ilk filmleri çıkan serinin izleyenler üzerinde etkisi çok büyük olmuştu. Geniş bir izleyici kitlesi olan Hayalet Avcıları film serisi uzun zamandır ekranlara ara vermişti. Zira ilk iki filmi 1980’li yıllarda çıkış yapmıştı. 2016 yılına kadar sessizliğini koruyan film o yıl içinde yeni filmi ile sevenlerinin karşısına çıktı. Şimdi serinin 4.cü filminin 2021 yılı içerisinde gösterime gireceği duyuruldu. Film konu olarak yine kahramanlarımızın hayaletlerin peşinde iken yaşadıkları macerayı ekranlara taşıyacak gibi görünüyor.

Godzilla VS Kong

Godzilla vs Kong - 2021'de çıkacak filmler

İki büyük sinema devi, fantastik yaratığı bir araya getirecek olan Godzilla VS Kong filmi 2021 yılında ekranlarda olması planlanıyor. Filmin başrolünde fantastik korku Netflix dizilerinde yıldızı parlayan genç oyuncu Millie Bobby Brown olacak. Filmin konusu olarak da iki efsanevi yaratığın karşı karşıya gelmesi ve arada meydana gelen kaosla savaşan insanların mücadelesi yer alıyor. 2021’de çıkacak filmler arasında olması bekleniyor.

Hızlı ve Öfkeli 9

Hzılı ve Öfkeli 9 - 2021'de çıkacak filmler
MATRIX 4

Hızlı ve Öfkeli serisinin devam filmlerinden biri olan 9.cu filminin 2021 yılında çıkış yapacağı yapım şirketleri tarafından duyuruldu. Filmin başrolünde yine yakışıklı oyuncu Vin Diesel olacak. Hızlı ve Öfkeli 9’da hız, macera ve aksiyon yine sevenlerini karşılayacak. Hızlı ve Öfkeli 9, 2021 Yılında vizyona girecek aksiyon filmleri arasında yer alıyor.

Matrix 4

Matrix 4 - 2021'de çıkacak filmler
MATRIX 4

Matrix efsanesinin 2021 yılında devam etmesi bekleniyor. İlk filmi 1999 yılında izleyenlerin karşısına çıkan Matrix beyin yakan kurgusuyla herkesi şok etmişti. Böyle bir kurgu ve oyunculuk karşısında nefesi tutulan izleyici serinin diğer filmlerini de aynı heyecan ve tutkuyla izledi.

Son filminden önceki yapımı 2003 yılında yayınlanan Matrix’in 4.cü filminin 2021 yılında çıkacağına dair duyumlar var. Hatta filmin setinden bile sızdırılmış bazı görüntüler var. 2021’ de çıkacak filmler arasında heyecanla beklenen bir yapım olduğunu belirtmek isteriz.

Küçük büyük herkesin izlemeyi sevdiği, eğlenceli anlar yaşadığı animasyon yapımlarından da 2021’de çıkacak filmler arasında yer alması beklenen filmler var. İki sevilen animasyon filmi sevenlerinin karşısına çıkacak.

Space Jam 2

Space Jam 2 - 2021'de çıkacak filmler
MATRIX 4

Space Jam efsanesi 2.ci filmi ile karşımıza çıkması planlanıyor. Filmin ilki 1996 yılında yayınlanmış yediden yetmişe herkes tarafından çok beğenilmişti. Filmi normal animasyonlardan ayıran özellik animasyon karakterlerini gerçek insanların içine sokması olmuştu.  Film içerisinde bu tarz ögelerin kullanılması birçok kişinin hoşuna gitmişti. Bu çekim yöntemini ve kurguyu daha önce profesyonel olarak işleyen yapım olmamıştı.

İlk olan Space Jam bundan dolayı benzersiz görülüp çok sevildi. İkinci filmini de merakla bekleyen binlerce izleyici var.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın