En İyi Mobil Oyunlar Hangileri? Ücretsiz Harika Oyunlar

 En İyi Mobil Oyunlar Hangileri? Ücretsiz Harika Oyunlar
Okunuyor En İyi Mobil Oyunlar Hangileri? Ücretsiz Harika Oyunlar

Tuşlu telefonların yerini akıllı telefonlar aldığından beri mobil oyunlar çoğu kişinin favorisi haline geldi. Mobil oyunların iyi tarafı istediğiniz yerde ve istediğiniz zamanda oynanabiliyor olmaları. Siz de keyifli bir mobil oyunu indirerek iyi vakit geçirebilirsiniz. En iyi mobil oyunlar hangileridir merak ediyorsanız sizin için derlediğimiz en iyi mobil oyunlar listemize göz atabilirsiniz.

Önerilen Yazı: 2020 Yılında Çıkacak En İyi Oyunlar

Call of Duty Mobile

Bilgisayarda oynanan popüler oyunlardan biri olan Call of Duty’yi telefonunuzda mobil olarak da oynayabilirsiniz. Call of Duty 2019 yılında akıllı telefonlara en çok indirilen oyun olarak en iyi mobil oyunlar listesinde ilk sıralarda yer almaya hak kazandı. Dokunmatik kontrollerle bir FPS oynamak ideal olmaktan uzak gibi gelebilir ancak yapımcı şirket olan Tencent, Call of Duty’in bilindiği pürüzsüz ve hassas silah oyununu simüle etmek için çok zaman harcadı. Aslına bakarsanız bunu epey iyi bir şekilde de başardı. Klasik Team Deathmatch’ten Zombies hayatta kalma moduna veya daha belirsiz One Shot One Kill’e kadar yıllar boyunca eklenen tüm popüler modları Call of Duty mobile’da oynayabilirsiniz. Sevilen mobil oyunda tüm zamanların popüler haritaları da yer alır. Bu nedenle oyunu konsolda ya da bilgisayarda oynuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Oyun hem iOS hem de Android telefonlarda oynanabilir.

Google Play: İndir

App Store: İndir

Pubg Mobile

Pubg Mobile - En İyi Mobil Oyunlar
Pubg Mobile

Pubg Mobil piyasaya sürüldükten sonra büyük bir çıkış yaptı ve milyonlarca oyuncuyu kendine hayran bıraktı. Pubg Dünya genelinde oyuncuların sevdiği en iyi mobil oyunlar arasında yer almaktadır. Hem bilgisayarda hem de mobil olarak oynanabilen PlayerUnknown Battlegrounds (PUBG), bir hayatta kalma oyunudur. Oyuncular oyuna bir uçağın içinde başlar ve adanın üzerine paraşütle inmeleri gerekir. Birbiriyle savaşan oyuncular adada en son hayatta kalan kişi olmaya çalışır. Genellikle oyunların bilgisayarda, telefondan daha iyi oynandığını düşünürüz. Fakat bunun aksine pek çok oyuncu Pubg’nin mobilde neredeyse bilgisayardan daha iyi olduğunu söylemekte.

Oyunda tıpkı orijinalindeki gibi, paraşütle atlayacak, binaları güçlendirmek için yağmalayacak ve sonuna kadar hayatta kalmak için elinizden geleni yapacaksınız. Bir takım çabasını denemek istiyorsanız, solo olarak gidebilir veya dört oyuncuya kadar bir takım oluşturabilirsiniz. Oyun ücretsiz olmakla birlikte tüm işletim sistemlerinde oynanabilir.

Google Play: İndir

App Store: İndir

Armajet

Armajet - En İyi Mobil Oyunlar
Armajet

Armajet, silahlı takım maçı oyunudur. Basitçe söylemek gerekirse oyun silahlarla oynanır ve takımlar 4 vs 4 olacak şekilde eşleşir. Armajet farklı platformlarda oynanabilir. Bu platformlar arasında bilgisayarlar, konsollar ve tabii ki mobil cihazlar bulunmaktadır. Maçlar genellikle 3 dakika sürer, bu nedenle bu mobil  oyun kısa zamanı olanlar için mükemmeldir. Oyunda erişimini açacağınız çok sayıda silah var ve bunu sağlamak için para ile ödeme yapabilirsiniz. Onun haricinde oyun ücretsizdir ve iOS işletim sistemine sahip telefonlarda da Android işletim sistemine sahip telefonlarda da oynanabilir.

Google Play: İndir

App Store: İndir

Sky: Children of the Light

Sky: Children Of The Light
Sky: Children Of The Light

Bu oyun, düşmüş yıldızları bulmak için bir macerada melek benzeri bir yaratığı kontrol ettiğiniz sakin, neredeyse meditatif bir platform oyunudur. Sky: Children of the Light aynı zamanda çok oyunculu olarak da oynanabilir, ancak diğer oyuncular sadece oyununuzdaki gölgeleri canlandırır. Oyun, atmosfere bağlantı ve yoldaşlık duygusunu arttırmaya yardımcı olur. Diğer oyuncuları selamlayabilir ve bir mum paylaşarak bağlanabilirsiniz ancak bu oyunda yapılacak çok fazla PvP yani bir oyunda iki oyuncunun karşılıklı oynaması ya da PvE yani oyuncunun tek başına savaştığı görevler yoktur. Sky: Children of the Light genel olarak sadece dinlendirici bir yolculuk amacıyla oynanır. Ücretsiz olan oyunu hem iOS hem de Android işletim sistemine sahip telefonlardan oynayabilirsiniz.

Google Play: İndir

App Store: İndir

Sizin sevdiğiniz en iyi mobil oyun hangisi? Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın